Köstence Sakinleri Başkan Ataç’ı Ziyaret Etti Köstence Sakinleri Başkan Ataç’ı Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Başkan Ünlüce, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Nuran Yenilmez ve yönetimini Meclis Salonu’nda ağırladı. 
Dernek Başkanı Nuran Yenilmez, Eskişehir’e kadın bir belediye başkanının çok yakıştığını ifade ederek, “Eskişehir gibi çağdaş bir kentte Hocamız Yılmaz Büyükerşen’den bu görevi devralarak, şehrimizi çok daha iyi yerlere getireceksiniz. Eskişehir’e çok yakışan bir başkan oldunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” diye konuştu. 
Başkan Ünlüce de, “Yılmaz Büyükerşen hocamızdan aldığımız çok güzel bir miras var. İnşallah bunu sizlerle daha güzel noktalara taşıyacağız, o bayrağı daha ileriye götüreceğiz. Sizlerde hem genel merkez hem de Eskişehir şubesi olarak başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Gerçekten Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’ni her seferinde bir öncekinden çok daha ileri bir noktaya götürdünüz. O nedenle hepinizi kutluyorum.” dedi. 
Başkan Nuran Yenilmez ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretin sonunda Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği olarak Başkan Ayşe Ünlüce adına “Kız çocuklarının eğitimine destek amaçlı bağış yaptıklarını” söyledi. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından tamamlandı.  

Editör: Ayhan Aydıner