Odunpazarı Belediyesi 100.Yıl Kültür merkezi önünde yapılan kermeste Yenikentlilerin evlerinde kullanmadıkları eşyalarının ve Yenikentli kadınların evlerinde yaptıkları ürünlerin satışından elde edilen miktar şu anda hastanede yatmakta olan SMA hastası Zeynep için umut olacak. Yenikent Mahalle Muhtarı Çiğdem Özkan Erenoğlu, Yenikent Mahalle Meclisi Eş Başkanları Merih Aydın ve Mehmet Şen ile Yenikent Mahalle Meclisi üyelerinin özverili gayretleri ile gerçekleştirilen kermese iki gün boyunca yoğun ilgi gösterildi.

Beyindeki hasarları tespit eden cihaz Eskişehir Şehir Hastanesi'nde Beyindeki hasarları tespit eden cihaz Eskişehir Şehir Hastanesi'nde

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sibel Yeşildal, Belediye Meclis üyeleri Uğur Yıldız, Cenk Sungur’da kermes stantlarını gezerek destek verdiler. Mahalle Meclisi Eş Başkanı Merih Aydın “Vatanı sevmek çocukları korumakla başlar”diyerek destek veren Yenikentlilere teşekkür etti. Eş Başkan Mehmet Şen yasal izinli olan bağış kampanyasına destek olanlara “Eller Birleşsin Zeynep İyileşsin” diyerek seslendi. Mahalle Muhtarı Çiğdem Özkan Erenoğlu; “Uçurtma Şenliği’inden sonra mahallemizde gerçekleştirilen bu kermes ile Zeynep’imize  umut olmaktan mutluyuz” dedi. Danışma kurulu Üyesi Yazarımız Tarık Sayer "Evrende bir gözlemci olmayı ve olup biteni sadece izlemeyi değil, evrende bir oyuncu olmayı ve başkaları için de bir şeyler yaparak fark yaratmayı seçmeliyiz” dedi. 2 yaşındaki Zeynep için Yenikentlilerin gösterdiği çabadan övgü ile söz etti.

Editör: Ayhan Aydıner