SPOR

Çocuk Ve Yetişkin Yüzme Kursları Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’nde 2024 Güz Dönemi Çocuk ve Yetişkin Yüzme Kursları başlıyor. Kurs programından yararlanmak için kayıt tarihleri 22-25 Ekim olarak belirlendi.

Tepebaşı Belediyesi tarafından kentte hayata geçirilen Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi kent halkına 4 mevsim hizmet vermeye devam ediyor.
Merkezde düzenlenecek 2024 Güz Dönemi Çocuk ve Yetişkin Yüzme Kursları için de kayıt süreci başladı. 5-17 yaş arası çocuklar ile 18 ve üzeri yaştaki yetişkinlerin yararlanabileceği eğitimler için 22-25 Ekim tarihlerinde kayıt işlemleri tamamlanacak. Online olarak gerçekleştirilecek kayıtların ardından ders başlangıç tarihi ise 2 Kasım Cumartesi olacak. Konuyla ilgili kayıt bilgilendirme formu, “tesis.tepebasi.bel.tr” web adresi üzerinden erişime sunuldu.
Ertuğrulgazi Mahallesi Alpar Sokak No:53 adresinde hizmet veren merkez ve eğitimler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 310 39 45 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.