Tepebaşı Belediyesi’nin kent halkının sağlıklı bir ortamda spor ile buluşması adına düzenlediği etkinlikler sürüyor.
Bu kapsamda Eskişehir’de ilk defa açılacak Pickleball kursu için kayıt süreci başlıyor. 7-17 yaş arası çocukların, 18-65 yaş arası yetişkinlerin yaralanabileceği kurs için talep bırakma tarihi 6 Ağustos Salı günü başlıyor. Online kayıtların ardından kurs 23 Ağustos Cuma günü başlayacak. 

Kontenjanın sınırlı olduğu ve Yunusemre Spor Kompleksi kapalı spor salonunda gerçekleşecek kursun katı talep formuna görselde yer alan QR kod okutularak ya da https://tinyurl.com/pickleballkursu linkine tıklayarak ulaşılabiliyor. 
Kurs hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0 (222) 335 51 85 veya 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor. 
Pickleball nedir?
Pickleball, tenis tipi bir ağ ile bir kortta özel bir delikli top kullanılarak oynanan bir raket sporu olup, her yaş ve bireye hitap eden, öğrenmesi kolay, fırsat eşitliği kavramına uygun, eğlenceli ve aile bireyleri arasında keyifli rekabeti oluşturan, zihinsel aynı zamanda fiziksel ve sosyal yönlerini geliştiren bir spordur. Sporcularda esneklik ve mobilite, stratejik düşünme, kas kuvveti ve dayanıklılık kavramlarını geliştiren, sosyal etkileşim sağlayan eğlenceli bir branştır.

Efsanelerden Başkan Ataç’a Ziyaret Efsanelerden Başkan Ataç’a Ziyaret

Editör: Ayhan Aydıner