Eskişehir’de Uluslararası Eğitim Buluşması Eskişehir’de Uluslararası Eğitim Buluşması

Antalya’da düzenlenen TÜBİTAK 32. Bilim Olimpiyatları’nda genç bilim insanları, Türkiye’nin gelecekteki teknoloji ve bilim yolculuğuna katkı sağlamak için ödüllerini aldı.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 32. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni, Antalya’da gerçekleştirildi. Programa, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Muhammet Kasım Gönüllü, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Orhan Aydın ve çok sayıda değerli konuk katıldı. Törende, genç bilim insanları, fizik, kimya, biyoloji, matematik, bilgisayar, coğrafya, astronomi ve astrofizik gibi alanlardaki üstün başarıları ile ödüllendirildi.

Eskişehir’e 2 Altın Madalya

TÜBİTAK 32. Bilim Olimpiyatları kapsamında düzenlenen 2202 Bilim Olimpiyatları Programı’nda, Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Nadir Berberoğlu biyoloji alanında, Özel Atayurt Ortaokulu öğrencisi Yağız Gündoğan ise matematik alanında altın madalya almaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Öğrencileri Tebrik Etti

TÜBİTAK 32. Bilim Olimpiyatları kapsamında biyoloji alanında altın madalya almaya hak kazanan Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Nadir Berberoğlu beraberinde Okul Müdürü Ali Rıza Ezen ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın'ı ziyaret etti. Bilim yolculuğunda azmi ve başarısıyla örnek olan Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Nadir Berberoğlu ve İstanbul iline nakil olan Özel Atayurt Ortaokulu öğrencisi Yağız Gündoğan’ı yürekten kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, emeği geçen öğretmenler ve ailelerine teşekkür etti.

Editör: Ayhan Aydıner