İŞKUR ve ESOGÜ arasında iş birliği protokolü İŞKUR ve ESOGÜ arasında iş birliği protokolü

Tepebaşı Belediyesi, Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.
Her yıl on binlerce kişinin faydalandığı 19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezleri, gençlerin örgün eğitim dışında iletişim, takım çalışması, sorumluluk, zaman yönetimi gibi okul dışı yeterlilikler geliştirmesine katkı sağlıyor. Bu doğrultuda Gençlik Merkezleri tarafından sürdürülen ücretsiz kişisel gelişim kursları da gönüllü eğitmenler tarafından gerçekleştiriliyor. Yeni dönemde gençlerin gelişimlerine katkıda bulunmak ve hayata daha donanımlı hazırlanmalarına destek olmak isteyen gönüllü eğitmenler aranıyor. Deneyim paylaşımı ve akran eğitimi modeli ile sürdürülen bu çalışmada eğitmenler, kendilerini yeterli bulduğu konularda atölye çalışmaları ve/veya eğitimler düzenleyebiliyor. 
Gönüllü eğitmen olmak isteyenler, online başvuru için duyuru afişinde ve Gençlik Merkezleri’nin “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılan QR kod üzerinden başvuru formuna ulaşabiliyor. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen eğitmen adayları, 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan Gençlik Merkezi yetkililerine ulaşabiliyor.

Editör: Ayhan Aydıner