10 yıl sonra ilk isteği dürüm yemek oldu 10 yıl sonra ilk isteği dürüm yemek oldu

 LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemili çocukların annelerinin ve yetişkin kanser hastalarının rehabilitasyonu amacıyla başlattığı çalışmalarını Espark Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen "Annemin de Yüzü Gülüyor" adlı sergiyle tanıtıyor. 26 Ağustos’ta başlayan annelerin maharetli ellerinde şekillenen ürünlerin ilgilileri ile buluştuğu sergi 27-28 Ağustos'ta da devam edecek.

Kendi Tasarımlarını Üreten Annelerin Motivasyonu Artıyor

LÖSEV Eskişehir İrtibat Ofisindeki Anne Üretim Atölyesi hakkında konuşan LÖSEV yetkilileri şunları kaydetti: “LÖSEV çalışmalarına küçük bir masanın etrafında, lösemili çocukların annelerinin ve yetişkin hastaların rehabilitasyonu amacıyla başladı. Eskişehir’de  Annemin de Yüzü Gülüyor Rehabilitasyon ve Uğraş Terapisi Atölyesi Projesini hayata geçirdik. LSV Dükkan’da satılan ürünlerin yanı sıra annelerimiz bu atölyelerde diledikleri tasarımları hayata geçirip sergide tanıtabiliyor. Çocuklarımızın anneleri ve yetişkin kanser hastalarımız bir yandan üreterek meslek ediniyor bir yandan da açılan sergilerle moral ve motivasyonları artıyor.”

Her Hediye Çifte Mutluluk

LÖSEV, 26 yıldır tedavi desteklerinin yanı sıra manevi anlamda da ailelerin yanında. Annelerin rehabitasyonu için başlatılan proje şimdi sevilen bir markaya dönüştü. LSV Dükkân’daki yastıklar, LÖSEV anneleri tarafından özenle ve doğal kumaştan, "İyiliksever Kupalar” ise lösemiyi yenmiş gençler tarafından tasarlanıyor. Birbirinden renkli bu kupalar cıva veya arsenik gibi sağlığa zararlı maddeler içermiyor. Anne elinden yapılan ev yapımı erişteden çikolataya, tarhanadan reçele kadar “içinde iyilik olan” birçok sağlıklı ürün LSV Dükkân'da Eskişehirlileri bekliyor. Türkiye’nin her yerinden LSV Dükkan ürünlerine www.lsvdukkan.com adresinden ulaşarak sipariş verebilir; LÖSEV’in Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Kayseri, Adana ve Samsun’da bulunan ofislerinden temin edebilirsiniz.

 

 

Editör: Ayhan Aydıner