ESOGÜ 2023 Yılı Ödülleri sahiplerini buldu ESOGÜ 2023 Yılı Ödülleri sahiplerini buldu


 Öğrencilerin sergilediği performanslar, izleyenleri adeta büyüledi. Halk oyunlarındaki ustalıkları ve renkli kostümleriyle göz dolduran öğrenciler, büyük alkış aldı. Törenin en heyecan verici anlarından biri ise bayrak gösterisiydi. Tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen bayrak gösterisi, veliler ve izleyicilerin coşkusunu doruğa çıkardı.


 Velilerden gelen büyük övgü ve tebrikler, okul yönetimi ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı. Etkinlikte 23 Nisan'ın anlam ve önemi de vurgulanarak, milli bayramın kutlanmasına özel bir önem verildi.
Okul Müdürü Harun Sever, etkinliğin başarısından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, öğrencilerin gösterdiği performans ve velilerin katılımıyla gerçekleşen bu güzel etkinliğin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlamını öğrencilere en iyi şekilde aktarıldığını ifade etti. Ayrıca, başta 1. sınıf öğrenci ve öğretmenleri olmak üzere, tüm idareci, öğretmen ve velileri tebrik ederek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın hepimize kutlu olmasını diledi.

Editör: Ayhan Aydıner