9 saat önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz ile bir araya geldi. Yalaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden göreve seçilen Başkan Ataç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

9 saat önce GÜNDEM

Türk Telekom Eskişehir İl Müdürü Levent Yürürer, Eskişehir OEDAŞ İl Müdürü İbrahim Tozan ve Genel Müdürü Muzaffer Yalçın ile Zorlu Enerji Eskişehir İl Müdürü Özlem Coral Köp, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

10 saat önce SPOR

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) geleneksel olarak düzenlenen ESTÜ Bahar Şenlikleri’ne katılan Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, voleybol başta olmak üzere öğrencilerle çeşitli oyunlar oynadı.

10 saat önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 3 bin 152 araç sürücüsüne 7 milyon 218 bin TL para cezası yazıldı.

10 saat önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma, Toplumsal Eşitlik ve Psikolojik Danışma merkezleriyle kadınlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Merkezlerde kadınlara verilen desteğin yanında eğitim ve atölyeler de düzenleniyor.

10 saat önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşılı vatandaşları ağırladı. Vatandaşlar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde tekrar Başkanlığa seçilen Başkan Ataç’ı tebrik ederek taleplerini iletti.

12 saat önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele amacıyla düzenlenen 9 operasyonda yakalanan 20 şüpheliden 4’ü tutuklanırken, bir miktar narkotik madde ele geçirildi.

12 saat önce SİYASET

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer; "Ankara-İzmir YHT projesinden net bir gol yedik ve güzergah dışı bırakıldık. Bununla ilgili 3 milletvekilinizle bir şeyler yapsanız nasıl olur acaba?" dedi.

12 saat önce ASAYİŞ

Eskişehir'in hayvanlarını otlatmaya çıkarttıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki kadının bulunması amacıyla arama kurtarma çalışmaları başladı.

12 saat önce ASAYİŞ

Konya’nın Karapınar ilçesinde midibüs ile panelvan aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 24 kişi yaralandı. Midibüsün, Eskişehir’den Ereğli’ye arkadaş grubu olarak tur için gittiği öğrenildi.