10 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi (ETGB) Yönetici Şirketi ATAP A.Ş. ev sahipliğinde “IPA AR&GE Projeleri Ortak İş Birlikleri Çalıştayı” düzenlendi. İki gün süren çalıştayda örnek projeler, merkezler ve çalışma modelleri, sürdürebilirlik: proje ve merkezlerin ortak sorunları ve bu sorunlara çözüm önerileri, sınır ötesi iş birliği ve IPA III programı sunumları ve Avrupa Birliği Birlik Programları Tecrübe Paylaşımı konuları görüşüldü. 

10 ay önce EKONOMİ

Eskişehir’de kış mevsiminin gelmesiyle birlikte tezgahlarda yerini alan pişmiş kestanenin kilosu 500 liradan satılıyor.

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de tramvay yolundan 95 km hızla giderken çarptığı Kader Yürük'ün ölümüne neden olan Berkay E. hakkında verilen karara ailesi ve sevenleri tepki gösterdi. Anne Ayşe Yürük, tepkisini "Kamera kayıtlarında görüldüğü üzere bu kaza değil cinayettir" sözleriyle dile getirdi.

10 ay önce SİYASET

Down sendromlu olan muhtar adayı Mücahit Kırdaş, her sabah farklı bir camide sıcak çorba dağıtıyor.

10 ay önce ÇEVRE

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün yayınladığı rapora göre, Eskişehir’in kuzey kesimlerinde akşam saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor.

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin operasyonu sonucu uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle yakalanan 19 şüpheliden 14’ü tutuklandı.

10 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu tarafından gerçekleştirilecek Yeni Yıl Konseri Kuzey Irak'ta 6 askerimizin şehit olması nedeniyle ertelendi.

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kumar oynadığı tespit edilen 5 şüpheliye, 20 bin 275 TL para cezası kesildi.

10 ay önce SAĞLIK

Eskişehir’de eczacılar, covid-19 virüsünün yeni varyantlarına karşı maske kullanılarak tedbir alınmaya devam edilmesi gerektiğini belirtti.

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kullandığı motosiklet ile geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralanan 15 yaşındaki Yiğit Kuş, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.