10 ay önce EĞİTİM

Eskişehir OSB Müdürlüğü tarafından kurulan ve yetiştirdiği iş gücüyle Türkiye'ye de örnek olan, Mesleki Edindirme ve Geliştirme Merkezi'nde (MEGEM) 34’üncü ve 2023 yılı son kurs dönemi mezuniyet heyecanı yaşandı.

10 ay önce TEKNOLOJİ

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi tarafından sosyal girişimciler için Sosyal Medya Eğitimi düzenlendi.

10 ay önce ASAYİŞ

Tokatlı Şehit Sözleşmeli Piyade Er Yasin Karaca'nın komutanı ile beraber çektiği video ortaya çıktı.

10 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur beklenirken, kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek muhtemel soba ve bacı gazı kaynaklı zehirlenmeler gibi risklere karşı uyarı yapıldı.

10 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, TBMM Genel Kurulu'nda; “Tercihlerini halktan yana kullanmayan AKP iktidarı ne yazık ki halkın tüm dengelerini bozdu. Gider dağılımını adaletli sağlayamayan iktidar yönetiminde, vatandaşın da gelir-gider dengesi bir türlü tutmamakta, terazinin kefeleri sürekli sallanmakta. Yüksek enflasyon altında ufacık kalan maaş zamları cebine girmeden erimekte; hayatta dengede durmakta zorlanmakta” dedi.

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; 211 bin 200 dal boş makaron, 39 bin 620 dal sarılmış sigara, 445 mükerrer kullanım amaçlı bandrol, 3 sigara sarma makinası ve 163 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

10 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

10 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi Belde Evlerinde düzenlenen kağıt takı kursuna katılan kadınlar, kendi takılarını kağıttan yaparak hem ev ekonomilerine hem de atık kağıtları değerlendirerek ülke ekonomisine katkı sunuyorlar.

10 ay önce KÜLTÜR SANAT

Senfoni Orkestrası bu haftaki konserinde de dinleyicilere müzik ziyafeti verdi. Romantik dönemin en bilinen eserlerinden oluşan program dinleyicilerin ilgisini topladı.

10 ay önce EĞİTİM

Türkiye Adalet Akademisi, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Eskişehir Barosu işbirliği ile infaz hukuku hizmet içi eğitim programı düzenlendi.