10 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi tarafından ‘Atık Kağıtlardan Yaratıcı Hediyeler Atölyesi’ düzenlendi.

10 ay önce EKONOMİ

Avustralya Ankara Büyükelçiliğinin proje çağrısı ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çocuk Hakları ve Proje Geliştirme Birimleri tarafından hazırlanan “Küçük Adımlar Otizm Sınıfı Projesi”, 2023 Doğrudan Yardım Programı (DAP - Direct Aid Program) kapsamında destek almaya hak kazandı.

10 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 yılında ulusal ve uluslararası şampiyonalar, yarışlar, şenlikler, turnuvalar, söyleşiler, kutlamalar başta olmak üzere birçok alanda gerçekleştirdiği örnek organizasyonlarla büyük bir başarıya imza attı.

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri yaklaşan yeni yıl öncesinde kaçak ve sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon yaptı.

10 ay önce SPOR

Eskişehirli sporcular Grekoromen Güreş Şampiyonasında takım halinde Türkiye 3’üncüsü olurken, 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.

10 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Ligin 11. haftasında Eskişehirspor, sahasında karşılaştığı Geredespor’a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda avantaj kaybetti.

10 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi tarafından Kent Belleğini Canlandırma Toplantıları devam ediyor. Bu ayki toplantıda karikatüristler karikatüristleri anlattı.

10 ay önce ÖZEL HABER

Oğlak burcu insanları, disiplinli, çalışkan, sorumlu ve pratik olmalarıyla bilinirler. Oğlak burcu insanlarının hayat amacı, başarıya ulaşmak ve saygınlık kazanmaktır. Bu yüzden, kariyerlerine çok önem verirler ve kendilerini sürekli geliştirmeye çalışırlar.

10 ay önce GÜNDEM

Bölücü terör örgütü mensuplarının 12 askeri şehit etmesi nedneiyle Eskişehir’de tramvay üzerindeki led ekranlara ‘milletimizin başı sağ olsun’ yazısı yansıtıldı.

10 ay önce KÜLTÜR SANAT

Necdet Mutlukan’ın birbirinden seçkin eserlerden oluşan “Ahşap Yakma Sanatı” sergisi Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.