10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kırmızı ışığa aldırış etmeden kasksız ve tek tekerlek üzerinde yolarına devam eden motosikletli gençler trafiği tehlikeye attı.

10 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İklim İzcileri programına katılan çocuklar izciliği ve doğayı öğrenmeye devam ediyor. Aralık ayı çalışmaları kapsamında çocuklar hem eğlendi hem öğrendi. 

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir araçtan hırsızlık yapan şüpheli güvenlik kameralarına saniye saniye yakalandı.

10 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Eskişehir'in de olduğu 32 ilde bölücü terör örgütüne yönelik olarak düzenlenen “KAHRAMANLAR-36” operasyonlarında 208 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

10 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Paşa Belde Evi’nde resim kursuna katılan kursiyerler, kursta ve bireysel olarak yaptıkları resimleri ‘Renklere Gönül Verenler’ isimli sergiyle Eskişehirlilerin beğenisine sundu.

10 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, “Fırtına” adlı yeni çocuk oyununu sahnelemeye hazırlanırken Başkan Büyükerşen provalarını sürdüren oyuncuları ziyaret ederek başarılar diledi.

10 ay önce ÇEVRE

İklim değişikliğiyle mücadele konusunda önemli bir adım olan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nin paydaşlığında gerçekleştirilen “Eskişehir İklim Zirvesi” ikinci gün oturumları ile birlikte başarıyla tamamlandı. 

10 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından dekoratif sabun yapımı atölyesi düzenlendi. Atölyede özel bireyler ve anneleri sabunlara şekil vererek eğlenceli bir gün geçirdi.

10 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 22-23 Aralık tarihlerinde bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen askerlerimiz için tramvayların bilgilendirme ekranları ve led ekranlara, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” mesajı yansıtıldı.

10 ay önce ASAYİŞ

Hakkari’de 1995 yılında askerler tarafından gözaltına alındığı ve kurşunlandıktan sonra mayınla patlatıldığı iddia edilen çoban Nezir Tekçi’nin ölümüyle ilgili davada beraat eden emekli albay Ali Osman Akın ile yarbay Kemal Alkan'ın, Anayasa Mahkemesinin (AYM) usul ihlali kararı sonrası yeniden yargılanmasına ilişkin davanın üçüncü duruşması 8 Mart 2024 tarihine ertelendi.