10 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi tüm ekipleriyle İKAF’24 için hazırlıklarına hız kazandırdı.

10 ay önce EĞİTİM

Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK) Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri 2023 Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerine verildi.

10 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin Belde Evleri’nde düzenlenen dekoratif el sanatları kursuna katılan kadınlar, el emeği ile birbirinden güzel ürünler ortaya çıkarıyor.

10 ay önce EKONOMİ

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde Şubat ayında düzenlenecek olan Eskişehir Mobilya Fuarı için mobilya ve dayanıklı tüketim alanında faaliyet gösteren firmalara tanıtım toplantısı düzenlendi.

10 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Sanat Derneği tarafından her yıl düzenlenen sanat ödülleri töreninde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Senfoni Orkestrası yılın sanat kurumları olarak ödüle değer görüldü.  

10 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla 2023 yılında üretime olan desteğini birbirini ardına hayata geçirdiği başarılı projelerle sürdürdü. Tarım ve hayvancılıkta yıl boyunca çeşitliliği artırarak çok önemli desteklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, bu alanda Türkiye’ye örnek çalışmalara imza attı.

10 ay önce SİYASET

CHP Seyitgazi Belediye Başkan Aday Adayı Çağdaş Görgülü, Haberes’i ziyaret etti.

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, ihbar üzerine gelen polislerden kaçmak için eline aldığı bıçakla evin çatısına çıktı. Şüpheli, 2 saatlik çabanın sonucu ikna edilerek gözaltına alındı.

10 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir otomobilden hoparlör çalan hırsızın görüntüsü güvenlik kameralarına yansırken, aynı aracın 2 ay arayla 2 kere soyulduğu öğrenildi.

10 ay önce ASAYİŞ

Serap Bor davasında karar: Azmettirici babaya müebbet, annesini öldüren çocuğa 38 yıl 6 ay hapis cezası.