9 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi, engelli bireylere yönelik çalışmaları ile Türkiye’ye örnek oluyor. Engelli bireyler hayata geçirilen projeler ile öğreniyor, üretiyor ve kazanıyor. Başkan Ataç, “Onlar bizim yüz akımız. Projelerimiz ile özel gençlerimize fırsat eşitliği sağlarken ekonomik getiri de kazandırmış oluyoruz” dedi.

9 ay önce SPOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği okullar arası basketbol ve voleybol branşlarında final heyecanı yaşandı. Özel Çağdaş Okulları, bir günde 3 kupa birden aldı.

10 ay önce EKONOMİ

2024 yılında asgari ücret, %49 artışla net 17.002 TL olarak uygulanacak.

10 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Eskişehirspor, teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı Levent Kartop için imza töreni düzenledi. Kartop, sezon sonuna kadar takımı çalıştıracak.

10 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Kızılinler Mahalle Muhtarı Mustafa Gençtürk ve yerel üreticiler, mahallede düzenlenen Kızılinler Balkabağı Panayırı için teşekkürlerini iletti.

10 ay önce ÖZEL HABER

Evet Eskişehir’de 1 erkek öğretmen, ders saatinde ayakkabısını çıkararak, kaynaştırma öğrencisi 8 yaşındaki kızla, ayrı sıralarda uyuyor. Kızın annesine söylemesiyle bu rezalet ortaya çıkıyor. Okul Müdürü; “Bu olay münferit” diyerek, yaşanan rezilliğin üzerini kapatmaya çalışıyor. O öğretmende hiçbir şey olmamış gibi okulda görev yapmaya devam ediyor.

10 ay önce GÜNDEM

Yönetmen, senarist ve yapımcı Ezel Akay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

10 ay önce SİYASET

TBMM’deki 2024 bütçesi görüşmelerinde söz alan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un “Gazetecilik faaliyetinden dolayı tutuklu bulunan tek bir kişi yoktur” açıklamalarına yanıt Sincan Cezaevi’nde tutuklu gazetecilerden geldi.

10 ay önce BÖLGE

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Söğüt ilçesinde Salih Ömer Musaoğlu İlkokulu öğrencileri ile birlikte ok attı.

10 ay önce BÖLGE

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşların ekmek alabileceği 4'üncü satış noktası büfesi hizmet vermeye başladı.