9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kavşakta iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli Cumhuriyetin ikinci asrında çok daha büyük yatırımlara ve işlere imza atacaklarını ifade ederek, “Sürdürdüğümüz çalışmalarla “Türkiye’nin Yeni Yüzyılında” her alanda büyüyen ve gelişen Türkiye’nin en önemli sanayi merkezlerinden biri olmayı, katma değerli ihracatın ve yüksek teknolojili ürünlerin üretiminde uzmanlaşmış dev bir eko sisteme sahip en önemli sanayi üretim merkezlerinden biri olmaya devam edeceğiz” dedi.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Mezunları ve Eskişehir’den Yetişenler Vakfı (ESVAK), 2023 yılının son toplantısını gerçekleştirdi.

9 ay önce EĞİTİM

Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Sertaç Durdu; “İktidarlara ve yönetimlere sırtımızı dayamayız, adaletsizliğin sorumlusu olmayız. ESOGÜ’ de olduğu gibi çalışma barışı ve adalet için mücadele ederiz” dedi.

9 ay önce EKONOMİ

TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu (GGK) 2023 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. İcra Komitesi Üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda 2023 yılının değerlendirilmesi ve 2024 yılına dair beklentiler görüşüldü.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eşitlik Birimi tarafından 60 yaş üzeri bireylere yönelik düzenlenen “20 Yaşına Ne Söylerdin?” konulu öykü ve deneme yarışması ödülleri, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da yapılan törenle sahiplerine verildi.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, yeni yıl mesajı yayınladı.

9 ay önce GÜNDEM

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, 'Sevdamız Eskişehir' diyerek, tüm halkın yeni yılını kutladı.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından düzenlenen '100. Yıl Öğretim Elemanları Karma Sergisi' GSF Sergi Salonu’nda açıldı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hafta sonuna denk gelen 30-31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 Pazartesi günü tramvay ve otobüs seferlerinde bir dizi düzenlemeye gitti. Turistik merkezlerin kapalı olacağı 1 Ocak Pazartesi günü cadde otoparklar başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’ne ait açık otoparklar da ücretsiz olacak.