9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen atölye çalışmaları kapsamında Ocak ayı programı başlıyor.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez yeni yıl mesajı yayınlayarak; “Şehrimize değer katma vizyonuyla hareket ediyoruz” dedi.

9 ay önce GÜNDEM

Minibüsçüler Odası Başkanı Coşkun Güvenç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çalınan koyunların bulunması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, Ankara’da 4 şüpheliyi yakalarken 2 küçükbaştan 1’ini de sahibine teslim etti.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince yapılan operasyonda uyuşturucu madde satmaya çalışan 1 şahıs yakalanırken, 184 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de işitme engelli vatandaşlar, İl Müftülüğü tarafından başlatılan proje çerçevesinde işaret diliyle anlatılan cuma hutbelerini, duaları ve sohbetleri anlayabiliyor.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de iddiaya göre okuldan izinsiz çıkmak isteyen lise öğrencisi, 2 metrelik yükseklikten düşerek yaralandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kaçak/sahte bandrollü alkol ürünlerini müşteri buldukça satan şüpheli jandarma tarafından yakalanırken, yapılan aramalarda bulunan alkol ürünlerine de el konuldu.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, bir yeni yıl mesajı yayımladı.

9 ay önce ÇEVRE

Kent konseyleri, sivil toplum kuruluşları, Eskişehir Barosu, TEMA Vakfı Eskişehir İl Temsilciliği, Akademik Meslek Odaları, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi’ni bir çatı altında toplayan Eskişehir Kıymetlidir Platformu, Eti Bakır AŞ’nin Eskişehir’de hayata geçirmek istediği siyanürlü altın, gümüş madeni çıkarma ile cevher zenginleştirme projesiyle ilgili açıklama yaptı.