9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı bölgesindeki asansörlerin periyodik kontrollerini 4 yıl süre ile kapsayan protokol, Tepebaşı Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından imzalandı.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin aralarında kreş öğrencileri ve özel bireylerin de hizmet aldığı eğitim merkezlerinde düzenlenen yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.  

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Kurtuluş Uzun, Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler ve yönetimleri ile bir araya geldi.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Birimleri, 2023 yılında 7’den 70’e her yaştan vatandaşa eğitimden kurslara sosyal yardımlardan destek çalışmalarına kadar on binlere ulaşarak yoğun bir çalışma dönemi geçirdi. 

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu farklı müzik türlerini çocuklar ve tüm müzikseverler için buluşturmaya devam ettiği “Şatoda Müzik” etkinliklerinde bu ay “Yeni Yıl Konseri”ne yer verdi.

9 ay önce GÜNDEM

TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Başkanı Yusuf Melih Turan yeni yıl nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

9 ay önce GÜNDEM

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, yeni yıla girerken güvenli ve sürdürülebilir enerji arzı sağlamak için 31 Aralık Pazar ve 1 Ocak Pazartesi günleri planlı kesinti yapılmayacağını duyurdu.

9 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol görevlileri yıl boyunca devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı program denetimlerine ek olarak, yılbaşında satışı fazla olan ürünlerde denetim gerçekleştirdi.

9 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir’de eksi seviyelerde seyreden soğuk havadan dolayı etkili olan kırağı ağaç ve bitkileri buzla kapladı.