9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi ve birçok paydaş ortaklığında Tiyatro Günleri etkinliği düzenlenecek. Bir hafta sürecek etkinlikte birbirinden farklı 23 tiyatro oyunu Eskişehirliler ile buluşacak. 

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada; 29 gram metamfetamin, 106 adet sentetik ecza hap, 11 gram bonzai, 1 adet hassas terazi ele geçirilirken 4 şüpheli yakalandı.

9 ay önce ÖZEL HABER

Zamanın Sahibi Zülkarneyn, Zaman Yolcusu Hızır, Esmaların Gizemi gibi ülkede büyük ses getiren kitapları yazan Araştırmacı Yazar Serhat Ahmet Tan, Haberes Dergisi’nin Aralık 2023 sayısına konuk oldu.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kaybolduktan yaklaşık 1 ay sonra vücudunun bazı parçaları bulunan Nazmi Önal’ın kardeşi Mevlüt Önal abisinin ölümü için, “‘Şu yaptı ya da bu yaptı’ diyemeyiz, görmeyince bir şey diyemiyoruz. Düşmanı yoktu ama kimsenin içini bilemem. Özlüyorum abimi, özlenmez mi?” dedi.

9 ay önce SPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’in 12’nci haftasında deplasmanda Çilimli Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek hem liderliğini sürdürdü hem 2023 yılını galibiyetle kapattı.

9 ay önce SAĞLIK

Çeşitli dernek ve kulüplerden bir araya gelen 130 kişilik ekip Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocukları ziyaret edip, onların yeni yıllarını kutladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparken, araçta bulunan 6 kişi yaralandı.

9 ay önce ÇEVRE

Orman Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye’de “Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil Fidan Dikerek Girelim” kampanyası çerçevesinde eş zamanlı fidan dağıtımı yapıldı.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi, Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final karşılaşması öncesi Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saygısızlığa tepki olarak, hizmet binasını ve dış birimler Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla donattı.

9 ay önce ÖZEL HABER

Demirel eşi Nazmiye Hanım için “Bir elmanın iki yarısıydık” der, evine her girişinde söylediği cümleyi, o duymuyor olsa da tekrar ederdi; “Nazmiye ben geldim...” Eşinin durumu ağırlaşıp doktorların, “Sayın Cumhurbaşkanım gelmeseniz de olur, artık sizi tanımıyor” cümlesine verdiği yanıt herkesi ağlattı: “Ben onu tanıyorum ya...”