9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Çocuklara olduğu kadar yetişkinlere de hitap eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nda bu kez masallar yetişkinler için anlatıldı. 

9 ay önce ÇEVRE

Çevreci projeleriyle dikkat çeken Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tohumdan çiçek ve ağaca, iklim değişikliği etkilerini azaltarak kentsel biyoçeşitliliği arttıracak yeşil alan ağaçlandırma çalışmalarından, sanatsal ve işlevsel kent mobilyalarına kadar 2023 yılında yeşil, sağlıklı ve estetik bir çevre için çok sayıda başarılı çalışmaya imza attı.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 

9 ay önce SPOR

Eskişehirspor Kulübü, 2024 yılına girilmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, yılbaşı akşamı görev yapan polis, jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis personelini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de gece geç saatlere kadar kutlama yapan vatandaşların 2024 yılının ilk sabahında şehir merkezini boş bıraktığı görüldü.

9 ay önce ÖZEL HABER

2023 Haziran ayında yitirdiğimiz efsane Kantocu ve ses sanatçısı Nurhan Damcıoğlu’nun kardeşi sevilen müzisyen Burhan Damcıoğlu Haberes Dergisi’nin Aralık 2023 sayısına konuk oldu.

9 ay önce EĞİTİM

Personelin mesleki gelişimine ve Eskişehirlilere sunulan hizmetin kalitesini artırmaya önem veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi,  personele yönelik düzenlediği eğitimlere aralıksız devam ediyor. 

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi’nin iklim değişikliği ile mücadele kapsamında hayata geçirdiği Tepebaşı İklim Sözcüleri programı için ‘İklim Değişikliğine Birlikte Dur Diyelim’ sloganıyla yeni gönüllüler aranıyor. Programa katılan ilk sözcüler iklim değişikliğine karşı birçok çalışmaya katılırken, yeni başvurular için son gün 31 Ocak olacak.

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2023 yılında gerçekleştirdiği hafriyat yönetimi, inşaat yıkıntı atıklarının geri kazanımı ve denetimi, bitkisel atık yağ denetimi, katı atıkların ve tıbbi atıkların bertarafı, yenilenebilir enerji üretimi ile eğitim faaliyetleri gibi birçok faaliyet ve projeyle şehrin doğasını korumak için önemli çalışmalar gerçekleştirdi.