9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir apartmanın girişindeki elektrikli bisikleti çalarak kayıplara karışan şüpheli, güvenlik kameralarına yakalandı.

9 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi tarafından Belde Evi kursiyerlerine ‘Kadın Sağlığı Semineri’ verildi.

9 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un öncülüğünde başlatılan eğitim projesiyle şehir merkezinin yanı sıra ilçe ilçe gezilerek 337 bin kadının bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası 2024’ün gelişini şahane bir konserle kutladı. Birbirinden güzel eserlerin icra edildiği gece dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de gece saatlerinde bir caminin önünde bulunan yardım kutusunun kilidini zorlayan şüpheliler, çevredeki bir şahsın olayı fark etmesi sonucu kaçtı. Polis ve bekçi ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

9 ay önce EKONOMİ

Yeni yıl tatilinin hafta sonu ile birleşmesi, turistler için muazzam bir fırsat oluşturdu. Sivrihisar, bu üç günlük süre zarfında tarih ve kültür zenginlikleriyle tatilcileri kendine çekmeye devam ediyor.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.

9 ay önce ÖZEL HABER

Seyitgazi’nin başarılı Belediye Başkanı Uğur Tepe, Haberes Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aydıner’e hayata geçirdiği projeleri gezdirerek, hedeflerini anlattı.

9 ay önce ÖZEL HABER

Tepebaşı’nda Uluönder Mahallesi’nde bulunan Tayfur Bayar Anadolu Lisesi’nin okul çıkışında yaşanan döner bıçaklı kavgada bir velinin parmakları koptu.

9 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi tarafından ‘Turizm Rehberleri Sürdürülebilir Turizm İçin Çalışıyor’ etkinliği düzenlenecek.