9 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te 9 katlı bir apartmanın ön cephesinde, ızgara salonunun bacasında çıkan yangın paniğe sebep oldu.

9 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Birimi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren 60+ Tazelenme Üniversitesi 4'üncü sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 'Mandala Sergisi' açıldı.

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi ana hizmet binası ile birlikte farklı merkezlerinde kurduğu güneş enerji sistemlerinde (GES) 2023 yılı boyunca 485,15 MWh elektrik üreterek 1 milyon 363 bin 613 TL’lik kazanım sağladı. 

9 ay önce EĞİTİM

Öğrenci dostu fiyatlarla üç öğün besleyici menüler sunan Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetlerinde öğrencilerini memnun eden 'Menüyü Sen Belirle' anketine devam ediyor.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, toplam 13 olayda 17 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen çalıştayda “Çocuk Güvenliği” konuşuldu.

9 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek hamak yogası için kayıtlar başladı.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eğitmen Eğitimi verildi. Eğitime katılan üniversite öğrencileri, Eko-Okul programı kapsamına alınan okullardaki ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere eğitim verecek.  

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmalarda çok miktarda uyuşturucu madde gele geçirilirken 26 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı.

9 ay önce GÜNDEM

Tüketici Destekleme Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Hakem Heyeti Üyesi olan Süleyman Bakal, kadın tüketicilerin erkek tüketicilere oranla daha çok hakkını aradığını söyledi.