9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü ile Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği iş birliğiyle düzenlenen ‘Gençlerle Flört Şiddetini Konuşuyoruz’ atölyelerini tamamlayan gençlere katılım belgeleri törenle verildi.

9 ay önce ÇEVRE

Çevreci projeleriyle dikkat çeken Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı su kıtlığına karşı refüj ve kavşaklarda başlattığı estetik “Kuru Peyzaj” uygulamasını yaygınlaştırmaya devam ediyor.

9 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan üretim yerlerine göre göre ihracat verileri sıralamasında Eskişehir 4,2 milyar dolarlık yıllık ihracatla 81 il arasında 12. sırada yer aldı. Verilere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Küpeli, “Bu çerçevede elde edilen istatistikler il, ürün, ülke gibi alt kırılımlarda detaylı analize imkân vererek, illere göre ihracatın teknolojik seviyesi gibi önemli göstergeler içermektedir” dedi.

9 ay önce ÖZEL HABER

CHP Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Nafi Makaroç, Haberes Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aydıner’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

9 ay önce EKONOMİ

Tüketici Destekleme Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Hakem Heyeti Üyesi olan Süleyman Bakal, hastane kantinlerindeki fiyatlandırmayla ilgili yoğun olarak şikâyet aldıklarını söyledi.

9 ay önce MAGAZİN

Eskişehir’de kullandığı motosikleti hem kullanırken hem de berber dükkanına soktuktan sonra üzerinde tıraş olan Emre Tunç, “Berberim arkama bindi, ‘Sen devam et, ben arkadan tıraş edeceğim’ dedi. Motosiklet sevgimi böyle vurgulamak istedim” ifadelerini kullandı.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Eğitim Sen Şube Mali Sekreteri Gamze Genç Alkan; “Siyasi iktidar ve yandaş sendika eğitim emekçilerini enflasyona ezdirmiştir! “

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de çaldığı motosikleti apartmandan çıkartmakta güçlük yaşayan acemi hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi, kent yaşamı içinde önemli bir yer tutan parklar konusunda yürüttüğü çalışmalarla öncü bir belediyecilik anlayışı ortaya koyuyor. 2023’te Tepebaşı’na 22 bin 865 metrekarelik 21 yeni park alanı kazandırılarak kent halkının kullanımına sunuldu.

9 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı, Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Atom Enerjisi Kurumunun (IAEA) Radyasyon Kalitesi Doğrulama Çalışması'na katılarak kabul sertifikası aldı.