9 ay önce GÜNDEM

Eski DSP Genel Başkanı Zeki Sezer,  Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin “Milli Mücadele’de Eskişehir ve 100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu” sergisini ziyaret eden öğrenciler, Eskişehir’in kurtuluşunu öğreniyor.

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre dostu yeni bir uygulama başlattı. Kırsal mahalle yollarının yapımında bitümlü emülsiyon yerine doğal, su bazlı reçine esaslı astar malzemesi kullanılarak hem tasarruf sağlandı hem de çevreyi koruyan önemli bir çalışmaya imza atıldı.

9 ay önce ÇEVRE

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçede yapımına başlanan oyun alanları ve çevre düzenlemelerinin tamamlandığını açıkladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kamyonet ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

9 ay önce GÜNDEM

Sosyal Demokrasi Derneği tarafından ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’ adlı etkinlik 7 Ocak 2024 tarihinde Eskişehir’de düzenlenecek. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç planlamasının oldukça manidar ve siyasi hesaplar ile gerçekleştirilecek çalıştaya katılmayacaklarını açıkladılar.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri ile bir araya geldi. 

9 ay önce EKONOMİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Eskişehir'in 2023 yılı toplam ihracatı bir önceki yıla göre yüzde 11,7 artarak 1,45 milyar dolar oldu.

9 ay önce GÜNDEM

Son yaşanan olayda yumruk yiyen şahsın, sanki kendisini savunabilecek elleri yokmuş gibi, halkı üniversiteli gence saldırmaları (linç etmeleri) için ortalığı galeyana getirmeye çalışması bana “Vurun Kahpeye” filminde Ali Şen’in canlandırdığı Hacı Fettah’ı anımsattı.

9 ay önce SPOR

İşte bizler, bu efsane takımın her biri ayrı efsane futbolcularını büyük bir gururla büyük bir aidiyet duygusuyla yüzlerce kez izleme şansını yakaladık. Onlarla sevindik, onlarla üzüldük, onlarla büyük zaferler yaşadık. “Fethi, Nihat, Ender/Filelere gönder!” hepsinin alın teriyle yazılan ortak bir destanın tribünlerden yükselen en güçlü sesi oldu…