9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde eğitim gören üniversite öğrencilerine 'Güvenilir Gıdaya Erişimde Gıda Mühendisinin Rolü' konulu eğitim düzenlendi.

9 ay önce ÇEVRE

Anadolu Üniversitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı 'Bir Damla da Sen Ol' Su Verimliliği Seferberliği’ne katıldı. Zemini suni (sentetik) çime dönüştürülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yenilenen Çim Futbol Sahası, geçtiğimiz günlerde sporseverlere hizmet vermeye başladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce 2023 yılı içerisinde yapılan bilgilendirme çalışmaları neticesinde toplamda 29 bin 159 öğrenciye ulaşılırken, çalışmaların 2024 yılı süresince de devam edeceği öğrenildi.

9 ay önce GÜNDEM

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yusuf Melih Turan ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kaybolduktan yaklaşık 1 ay sonra vücudunun bazı parçaları bulunan Nazmi Önal'ın cenazesi, otopsinin ardından defnedildi. Önal'ın bir kısmı bulunan vücut parçaları çocuk tabutuna konuldu.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de çeşitli yöntemler ile 65 ayrı suça karıştığı iddia edilen şüpheli JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timleri) tarafından yakalandı.

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi tarafından “Enerjinle Kente Hayat Ver” sloganıyla düzenlenen IV. Enerji Günleri etkinliği, 12 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek. Etkinlikte, enerji konusu uzmanlar tarafından masaya yatırılacak.

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi, Tepebaşı ve Mihalgazi ilçelerinde yapılacak maden arama ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Başkan Ataç, “Eskişehir’imiz, dağlarımız, tepelerimiz, ovalarımız hepsi çok kıymetli. Sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Eskişehir Model Fabrika, Eskişehir’deki sanayi kuruluşlarında kaynak ve enerji verimliliği gibi çok kritik alanlarda "Uygulamalı Yalın Üretim" eğitimlerine ve danışmanlık programlarına başladı.  

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kontrolden çıkarak yol ayrımındaki bariyerlere saplanan otomobilin 65 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.