9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, ışıklarda ve sokak aralarında dilendirilen çocukların korunmasına yönelik başlatılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaşırken, vatandaşlar alınan kararı destekledi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de piyasaya sahte zeytin yağı sürmeye çalışan şüpheliler jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir’de bir sürücünün aşırı hız sebebiyle tramvay durağına çarptığı ve maddi hasara sebep olduğu öğrenilirken, şoförün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

9 ay önce ÖZEL HABER

Asıl kadrosu Tepebaşı’nda bulunan vekil şube müdürü Orhan Kemal Karakuş “Rum Köyü Fethetmiş” muamelesi yaparak, Eskişehir İl Milli Eğitim'in ARGE personelinin emeklerini, başarılarını yok saydı.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Bestelenmiş Şiirler" etkinliği gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bulunan 1’inci derece arkeolojik sit alanında kaçak kazı yaparken jandarma ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalanan 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

9 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Görme Engelli Bir Akademisyenin Gözünden Eğitim’ başlıklı etkinlik Eğitim Fakültesi E blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de son günlerde artan kayıp kedi ve köpek ilanları, geçtiğimiz aylarda ortaya atılan evcil hayvan hırsızlığını hatırlattı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından bazı yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığına dair yazılı bir açıklama yapıldı.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, deneyimli vatandaşlara sağlık ve huzur içinde sıcak bir yuva olmaya devam ederken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da “Büyüklerimiz başımızın tacı. Onları rahat ettirmek için tüm çabamız ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.