9 ay önce SİYASET

AK Parti'de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu oldu. Adaylık tanıtım töreninden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp'in de Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkan adayı olacağını söylediği belirtildi.

9 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig'in 13. haftasında Eskişehirspor, sahasında Ankara T.K.İ ile 2-2 berabere kaldı. Ayrıca Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy tribünden maçı izledi.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Bahçeşehir Koleji'nin Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye’nin en prestijli birleşmiş milletler simülasyonu #BKMUN24’e katıldılar.

9 ay önce SİYASET

AK Parti belediyelerin CHP'li olduğu 4 ilde milletvekillerini aday yaptı. İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul, Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir, Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Aydın, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu Çanakkale'den belediye başkan adayı yapıldılar.

9 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Erdoğan AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Nebi Hatipoğlu olduğunu açıkladı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde küçük çiftçiye destek amacıyla kurduğu ağıllarda yetiştirilen koyunların yününden yorgan ve yastık oluşturarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi, sağlıklı bir üstyapı ilkesiyle gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında yoğun bir yılı geride bıraktı. Belediye ekipleri 2023’te 18 bin 28 ton yama asfalt, 83 bin 750 metrekare asfalt yol, 63 bin 18 metrekare de parke taş yol çalışmasına imza attı.

9 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen yüzme bilmeyen 6-17 yaş eğitim grupları için kayıtlar, 9 Ocak Salı saat 09.00’da online olarak alınacak.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'in eski valisi ve 20’nci dönem milletvekili Hanifi Demirkol, 84 yaşında hayatını kaybetti.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Sivrihisar Belediyesi, 8'incisi düzenlenecek olan Geleneksel Dövme Sucuk Festivali'nin 28 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleştirileceğini duyurdu.