9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi ve birçok paydaş ortaklığında düzenlenen Tiyatro Günleri başladı. Bir hafta sürecek Tiyatro Günleri’nde 5 farklı mekanda birçok etkinlik ve tiyatro oyununun Eskişehirliler ile buluşacağı Tiyatro Günleri’nin açılışı ise renkli görüntülere sahne oldu.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi, ilçe genelinde 5 noktada hayata geçirdiği erken çocukluk eğitim merkezleri ve 1 anaokulu ile kent çocuklarının eğitimine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. 6 merkezde yüzlerce öğrenci nezih bir ortamda kaliteli eğitim alırken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da “Onlar bizim geleceğimiz, gelişimlerine katkı vermek adına elimizden geleni yapacağız. Tüm çabamız, geleceğimin teminatı olan çocuklarımız için” dedi.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nun düzenlediği “Şatoda Müzik” etkinliği kapsamında 2024 yılının ilk konserinde müzikseverler ile buluşuldu.

9 ay önce EKONOMİ

ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından su tarifesi eleştirilerine yönelik yapılan açıklamada; “İzmir, Manisa, Muğla, Aydın, Mersin, Samsun, Denizli, Sakarya, Balıkesir, İstanbul, Antalya gibi büyük şehirlerde su fiyatları şehrimizden çok daha yüksek olup, bu şehirlerdeki kademeli tarife uygulaması nedeniyle belirli bir metreküp üzerindeki ücretler de çok daha fazladır” denildi.

9 ay önce SPOR

TFF 3. Lig ekibi Anadolu Üniversitesi, son olarak Darıca Gençlerbirliği forması giyen orta saha oyuncusu Furkan Birdal’ı renklerine bağladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir apartmanın 2’nci katında çakmakla oynayan çocuğun neden olduğu yangında, binada mahsur kalarak dumandan etkilenen ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarılan 16 kişi hastaneye sevk edildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen ‘Barbie-Es’ isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 8’i kadın 18 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği trafik denetiminde 6 bin 497 araç kontrol edilirken, kusurlu bulunan 370 araç sürücüsüne 984 bin TL para cezası kesildi.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 10 Ocak Çalışanlar Günü dolayısıyla Eskişehir Öğretmenevi'nde basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

9 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal, son günlerde artan enfeksiyon hastalıklarının domuz gribi olarak da bilinen İnfluenza A hastalığıyla bir ilgisi olmadığını açıkladı.