9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’den yola çıkan 22 bisikletli ekip Geleneksel Metristepe Zaferi ve Şehitleri Anma Yürüyüşüne katılmak için 85 kilometre yolu kat ettiler.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) bünyesinde mesleki eğitimler veren Mesleki Edindirme ve Geliştirme Merkezi (MEGEM) 35’inci dönem kursları başladı. Beş meslek dalında eğitimlerin verildiği kurslar büyük talep görürken, 110 kişi MEGEM çatısı altında eğitim aldıktan sonra, Eskişehir’deki fabrikalarda ve sanayi kuruluşlarında istihdam edilecekler.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi, Oyuncular Sendikası ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu iş birliği ile düzenlenen Tiyatro Günleri’nin ilk günü paneller ve söyleşilerle tamamlandı. 

9 ay önce SAĞLIK

Koronavirüsün yeni varyantı hakkında konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Selma Metintaş, “her yeni varyant ilk çıkan tipe göre daha az öldürücü; daha az şiddetle hastalık yapıyor ancak daha çok bulaşıcı” dedi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bedeni parçalanmış olarak bulunan Nazmi Önal ile aynı kanepede yıllarca beraber uyuyan ve cenazesine katılan kardeşi M.Ö., JASAT ekipleri tarafından cinayet işlediği gerekçesiyle gözaltına alındı.

9 ay önce BÖLGE

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde kısa süreli etkili olan yağışlı havanın ardından oluşan gökkuşağı kentin birçok noktasından görüldü.

9 ay önce MAGAZİN

Eskişehir’de antika pazarını ziyaret eden Çorumlu Kovboy lakaplı emekli öğretmen Seferi Karakaş, ‘Sevda’ adını verdiği ve antikalarla süslediği 1973 model minibüsüyle ülkenin dört bir tarafını geziyor.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen ‘Barbie-Es’ isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 18 kişiden 9’u tutuklandı.

9 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan İdris Nebi Hatipoğlu, partililerle buluşmasında yaptığı konuşmada, “Zamanımın büyük çoğunluğunu çarşıda, pazarda, sokakta, sizlerle geçireceğim, ofiste oturmayacağım” dedi.