9 ay önce SİYASET

CHP Mihalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Şen bir açıklama yaparak Cengiz Holding'in Sakarya Havzası'nda kurmayı planladığı altın madeni tesisleri için ÇED sürecinin sonlandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

9 ay önce SPOR

TFF 3. Lig ekibi Anadolu Üniversitesi, 4 futbolcuyu daha renklerine bağladığını duyurdu.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Ticaret Odası tarafından hazırlanan Eskişehir Ekonomik Göstergeler Raporu’nun Aralık sayısı yayınlandı.

9 ay önce GÜNDEM

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek asfalt serim çalışmalarına sağladığı ekipman desteği dolayısıyla teşekkür etti.

9 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı İlçe Müftülüğü’nde yapılan ihtida merasimi ile Müslüman olan Moğolistan vatandaşı Enkhzaya'ya belge takdim edildi.

9 ay önce GÜNDEM

EGC; "Bir Belediye Başkan adayı basın kuruluşlarına destek vermek istemesi normal ancak çalışanlara rüşvet gibi vaat doğru değildir. Birde bir süre gazete sahipliği yapan Hatipoglu'nun  bu vaadi  10 Ocak Çalışan Gazeteciler  gününde söylemesi Gazetecileri incitmiştir. Hatipoglu'nun  bu vaadini bir rüşvet vaadi olarak değerlendiriyor ve kınıyoruz."

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de dün akşam saatlerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucun söndürülürken, yanan araç küle döndü.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, düzenlediği yemek organizasyonuyla gazetecilerin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi, her yıl binlerce ton atığın geri dönüşümü ile kazanım sağlarken çevreyi de korumuş oluyor. 2023 yılında da 6 milyon 395 bin 694 kg atık toplanarak geri dönüştürüldü. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da “Çalışmalarımız ile 2023 yılında tonlarca atığı dönüştürdük. Bu sayede çevreyi korurken ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz” dedi.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Karikatürün Oscarları olarak bilinen 39. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi, Eskişehir Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı.