9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’deki dün geceki yoğun kar yağışı sebebi ile meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan kamyonun 69 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.

9 ay önce GÜNDEM

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, kaynaklarını etkin kullanmak adına birçok çalışma yaptıklarını, bu çerçevede önemli gelişmeler kaydettiklerini belirtti.

9 ay önce EĞİTİM

Görünüm'de dün kaleme aldığım yazıda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Fakültesi Fizik, Kimya ve Biyoloji Bölümü 4'ncü sınıf öğrencilerinin staj konusunda yaşadığı sıkıntılarını dile getirmiştim. Yazımla ilgili beni arayan ESOGÜ Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yakup Murat Bulut, öğrencilerin staj konusunda yaşadığı kaygılarla ilgili net konuştu. Öğrencileri mağdur etmeden bu sorunun çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

9 ay önce SİYASET

Eskişehir’de AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun gazetecilere ‘maaş bağlama’ vaadine tepki gösteren CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer; "Eğer gazetecilere bir müjde verilecekse işe gazetecilerin çalışma koşullarının özgürleştirilmesinden başlasınlar. Gazeteciler rüşvet değil, özgürlük müjdesi bekliyor” dedi.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, keman çalma hayali olan özel birey Emre Çınar’a keman hediye ederek hayalini gerçekleştirdi.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Fakültesi Fizik, Kimya ve Biyoloji Bölümü 4'ncü sınıf öğrencileri, yöneticilerin iş bilmezliği yüzünden şu günlerde staj çilesi çekiyor.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yayımladığı mesajda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz; “Gelinen aşamada Anayasa fiilen askıya alınmıştır ve açıkça ifade edilmelidir ki bu bir Darbe girişimidir!” dedi.