9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası’nın ETO üyesi bazı işletmeleri hukuksuz bir şekilde üye olarak kaydettiğini iddia eden Eskişehir Ticaret Odası açıklama yaptı.

9 ay önce GÜNDEM

Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda ve yönetimi Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u ağırladı. Vali Aksoy, Eskişehirspor maçlarını fırsat buldukça takip ettiğini belirterek “İnşallah bu heyecan sezon sonunda mutluluğa ulaşır. Şehir takımları layık olduğu yerde olmalı” dedi.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen “Bir Sandalye Bir Termos” etkinliği “Tüketiyorum, Öyleyse Varım” başlığıyla gençlerle buluştu.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi öncülüğünde “Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi” düzenlenecek.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Merkezi Sakinleri ve Deneyimliler Türk Halk Müziği Korosu’nun hazırladığı konser izleyenlerden tam not aldı.

9 ay önce SİYASET

ETO Başkanı Metin Güler, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’na oda üyelerinin taleplerini dosya halinde aktardı.

9 ay önce SPOR

Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu, Kız Masa Tenisi Takımı Eskişehir birinciliği kazandı.

9 ay önce SİYASET

Fatih’in Kurduğu Tersanenin Eskişehirli Kadın Kaptanı ve 173 yıllık bir geçmişe sahip İstanbul Şehir Hatlarının ilk kadın Genel Müdürü Eskişehirli Sinem Dedetaş CHP'den Üsküdar Belediye Başkan Adayı oldu.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Eğitimsen Şube Kadın Sekreteri Evrim Sabur; “Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tartışmalı fetvalarına bir yenisi daha eklendi. Kadın düşmanlığını, kadını toplum içinde dizayn etmeye çalışan Diyanet İşleri Başkanlığı, bu tavrında ısrarcı olmaya devam etmektedir” dedi.

9 ay önce MAGAZİN

Eskişehir’de çalışan yerel ve yaygın basın mensupları, düzenlenen ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ organizasyonunda bir araya geldi.