9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

9 ay önce SİYASET

Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Tepebaşı'nda Ahmet Ataç, Odunpazarı'nda Kazım Kurt yeniden aday oldular. Ünlüce'nin Yılmaz Büyükerşen'in isteği üzerine aday yapıldığı öğrenildi.

9 ay önce GÜNDEM

Sayın Hüseyin Aksoy başta Aydın olmak üzere Vali olarak görev yaptığı tüm illerde insanları mutlu etti. Hep olumlu izler bıraktı. Aksoy Aydın’da olduğu gibi kentimizde de başarılı olacaktır. Eskişehir’de iz bırakan Valiler arasında yer alacaktır. Oscar Wilde’nin “Kimi gittiği yeri mutlu eder, kimi de terk ettiği yeri” sözünde olduğu gibi insancıl kişiliği, devlet adamlığı ve hizmetleriyle Eskişehirlileri mutlu edecektir.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kendisine yeni yıl tebrik kartı gönderen 1. sınıf öğrencisi Barlas Efe Çimen ve arkadaşlarını okullarında ziyaret etti. Başkan Ataç, “Sizlerin parıldayan gözlerinize baktıkça geleceğe dair umudum artıyor” dedi. 

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Valiliği, 1 Kasım ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılan denetimlerde, 30 çocuğun sokaklarda çalıştırılıp dinlendirildiğinin tespit edildiğini açıkladı.

9 ay önce BÖLGE

Bilecik’in Pazaryeri Belediyesi'nde personel maaşlarına zam yapıldı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kayıp olarak aranan Nazmi Önal’ı öldürerek parçalara ayırdığı iddiası ile olaydan 4 ay sonra yakalanan erkek kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yakalanan bir şüphelinin evinde çok sayıda tabanca ve fişek ele geçirildi.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklar için sömestr hediyesi olarak düzenlediği çocuk oyunları, 20 ve 21 Ocak tarihlerinde gösterime girecek. Sahnelenecek “Keloğlan Masalları ve Kraliçe Kuşun Peşinde” adlı oyunlar, 4 yaş ve üzeri çocuklar ile buluşacak.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı Ekim ayında başlattığı ve dört aydır aralıksız sürdürdüğü Caz Geceleri’ne bir yenisini daha ekledi. ‘Gürkan Özkan Trio’nun sahne aldığı geceye dinleyicilerin ilgisi büyük oldu.