9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Kent Konseyi düzenlediği “İnsanın Fabrika Ayarları” konulu konferans ile sinirbilim alanında yazdığı kitapları ve televizyon programlarıyla birçok kişinin hayatına ışık tutan Prof. Dr. Sinan Canan’ı Eskişehirlilerle buluşturdu. Konferansı dinlemeye gelen ve salona sığmayan yüzlerce vatandaşla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Canan, Eskişehir Kent Konseyine teşekkür etti.

9 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanuna (7258 Sayılı) Muhalefet, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma suçlarına yönelik aralarında Eskişehir'inde olduğu 16 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Sibergöz-14” Operasyonunda 120 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

9 ay önce SİYASET

Süleyman Reyhan Başkanlığındaki AK Parti Eskişehir İl Yönetim Kurulu açıklandı.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Köşe Yazarı Hüseyin Turhan, 25 yıldan fazla bir sürede duygularını kalemine mürekkep yaparak emek verip yazdığı tüm yazılarını üç cilt halinde kitaplaştırdı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de aralık ayı içinde jandarma ve polis ekiplerinin gerçekleştirdikleri trafik denetimlerinde 92 bin araç kontrol edilirken, toplamda 53 milyon TL para cezası yazıldı.

9 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Ayşe Ünlüce'nin Başkan adaylığı ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; "Şimdi tüm şehir, kadın, erkek, yaşlı, genç, hep birlikte, Eskişehir’e çok yakışacağına yürekten inandığım kadın bir belediye başkanı ile bu güzel hikayeyi sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de tartıştığı komşusunu pompalı tüfekle 3 kez ateş ederek öldürdüğü gerekçesi ile müebbet hapis istemiyle yargılanan şahsın, cezai ehliyetinin bulunduğunu belirten akıl sağlığı raporu geldi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin çalışmaları neticesinde FETÖ Silahlı Terör Örgütü’ne üye olma suçundan hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi A.Ş. (ESTRAM), 13 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Güz Dönemi Final Sınavları sebebiyle tramvay sefer sıklığında değişikliğe gitti.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Ticaret Odası'nın suçlamalarına yanıt veren Eskişehir Sanayi Odası; "ESO'nun bünyesine 'Üye Olma Niteliğine Haiz' yeni üyeler katmasının tek amacı Eskişehir Sanayi Odası’nın vizyon, misyon ve hizmetlerini şehrin geneline yayıp üretim, istihdam, yatırım ve ihracatı arttırarak şehrimize katkı sunmaktır" dedi.