9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi, Oyuncular Sendikası ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu iş birliği ile düzenlenen Tiyatro Günleri devam ediyor. Etkinlik kapsamında Eskişehirli tiyatro severler birbirinden güzel oyunları izleme imkanı buldu. 

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, yönetim ve denetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.  

9 ay önce ÇEVRE

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde hizmet verdiği beş ilde yaklaşık bin 500 ilkokul öğrencisi ile bir araya geldi.

9 ay önce EĞİTİM

Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal ilçelerde düzenlenen seminerler kapsamında Mihalıççık Yunusemre Mahallesinde gerçekleştirilen ve 6 hafta süren “Kadın Sağlığı Eğitim Seminerleri” kadınların katılım belgesi aldığı törenle tamamlandı. 

9 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi’nin Engelliler Montaj Atölyelerinde eğitim gören bireyler, üretmeyi öğrenerek iş gücüne katılırken başarmanın da mutluluğunu yaşıyor.

9 ay önce EKONOMİ

Şehrimizin stratejik minerali bor konusunda, akademi-sanayi-kamuoyu işbirliğini sağlamak amacıyla, ESGİAD önderliğinde kurulan Eskişehir Bor Platformu Üyeleri '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla Haberes'i ziyaret etti. 

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Teknik Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (ESTÖMER) Türkçe hazırlık eğitimi alan öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

9 ay önce MAGAZİN

Eskişehir’e 12 yıllık Cango isimli kazı ile gelen Yılmaz Evcenler, kenti dolaştıktan sonra meşhur çiböreğin tadına baktı.,

9 ay önce YAŞAM

Eskişehir esnafı hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte üşüyerek işletmelerine sığınmak isteyen köpeklere kapısını açtı.