9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi, Oyuncular Sendikası ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu iş birliği ile düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında ünlü oyuncu Altan Gördüm, Eskişehirli tiyatro severlerle buluştu.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Emekli Vali Yardımcısı Nevzat Sinan’ın görev yaptığı illerden esinlenerek dağlama tekniği ile oluşturduğu “Atatürk’ün İzinde Adım Adım Anadolu” adlı Progravür Resim Sergisi, Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.

9 ay önce SİYASET

31 Mart  2024 Yerel Seçimlerinde Seyitgazi’den CHP Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Süleyman Sırrı Kabadayı mahalle ve köyleri geziyor.

9 ay önce EĞİTİM

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İnşaat Teknolojisi Alanında düzenlenen ‘Tuğla sistemleri ve Uygulama Hataları’ konulu seminere Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları Öğretmen ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Kerim Erzincanlı öğrencilere, kaplama tuğla ustasının iyi bir geliri olduğunu hatta bulunmadığını birçok mühendisten daha çok kazandığını, gençlere beyaz yakalıdan ziyade toplumun mavi yakalı ya daha çok ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi tarafından “Enerjinle Kente Hayat Ver” sloganı ile düzenlenen IV. Enerji Günleri etkinliği, sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikte, enerji konusu uzmanlar tarafından masaya yatırıldı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer ve İbrahim Arslan ile CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehit sözleşmeli er Muhammed Tunahan Evcin’in ailesini ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

9 ay önce SPOR

Eskişehirsporlu futbolcu ve hayırsever merhum Muzaffer Çil’in yaptırdığı Muzaffer Çil Anadolu Lisesi, Eskişehir Liselerarası Erkek Futsal Turnuvası final müsabakasında rakibi Eğitimciler Spor Lisesini 5-0 yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

9 ay önce GÜNDEM

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in evine taziye ziyaretinde bulundu.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Rotary 2430. Bölge Guvernörü Teoman Kaynar ve Eskişehir Rotary Kulüpleri başkanları ile bir araya geldi. 

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir’in Beylikova İlçesi’ndeki liseli öğrenciler, Ankara’nın Cumhuriyet için önemli bölgelerini ücretsiz bir şekilde ziyaret ediyor.