9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ile beraberindeki il protokol üyeleri, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in baba ocağına taziye ziyaretine bulundu.

9 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "78 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Mercek-9' operasyonlarında; bin 230 ruhsatsız tabanca, 163 kurusıkı tabanca, 50 uzun namlulu tüfek, 225 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam bin 668 silah ele geçirildi. 2 bin 36 şüpheli gözaltına alındı" dedi.

9 ay önce GÜNDEM

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in babası Nazif Evcin, motosiklet ve otomobil grupları tarafından düzenlenen taziye konvoyundaki vatandaşlara duygu dolu bir konuşma yaptı. Şehit babası Evcin, “Hep, 'Baba bitireceğiz. Bunları temizleyeceğiz. Mücadele edeceğiz' derdi” dedi.

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir’de gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle Porsuk Çayı yer yer buzla kaplandı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de geçmişte ve Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerleri anmak için bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi, Oyuncular Sendikası ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu iş birliği ile düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında duayen sanatçı Erkan Can, Eskişehirli sevenleri ile bir araya geldi.

9 ay önce SİYASET

ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü, siyasi partilerin Eskişehir adaylarını değerlendirdi. Ünlü, "Nebi Hatipoğlu'nu aday göstermeleri sebebiyle AK Parti'yi kutluyor ve teşekkür ediyoruz" dedi.

9 ay önce EĞİTİM

Best Buddies projesinin Eskişehir’deki ilk partner okulu olan Özel Çağdaş Okullarında, Best Buddies Eşleştirme Töreni Sanatçı Özgün’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

9 ay önce GÜNDEM

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine gerçekleşen sızma girişiminde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

9 ay önce SİYASET

14 Mayıs Genel Seçimlerin ardından İYİ Parti'de Türkiye Büyük Millet Meclisine giren 44 milletvekilinden 1'i ihraç edilirken 5'i istifa etti. İYİ Partinin Meclis'teki milletvekili sayısı 38'e düştü.