9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde hava sıcaklığının 3 ila 6 derece artması beklenirken, Meteoroloji tarafından kuvvetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı.

9 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi ilçe halkının yaşam kalitesini artırmak, sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri amacıyla spor etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda 2023 yılında yapılan spor etkinliklerinden 91 bin 596 vatandaş yararlandı.

9 ay önce SİYASET

CHP Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye Başkan adayları parti binasında bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir’den gelen baskıları sonucunda Bakanlık Eskişehir’de yıllardır başarıyla eğitim yöneticiliği yapan Ceylan Yavuz’u Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görevlendirdi. MHP’nin Emirdağlı Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in masaya vurması sonucunda bu görevlendirmenin yapıldığı iddia edildi. Ceylan Yavuz’un görevlendirilmesiyle Eskişehir yerel siyasetini yok sayan Sinan Aydın’ın karizması çizilmiş oldu.

9 ay önce GÜNDEM

Yaklaşan yerel seçimleri öncesi Çeltik ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği üyesi Eskişehir bölgesinde yaşan tüm hemşireleri ile bir araya geldi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan trafik denetiminde, 3 bin 805 araç kontrol edilirken 346 sürücüye 692 bin TL para cezası kesildi.

9 ay önce EĞİTİM

ESTÜ Avrupa Dijital İnovasyon Merkezi (ADİM) Yetkilendirme Mektubu Almaya Hak Kazandı

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de yıllardır aktarlık yapan Metin Ağılönü, dünyaca bilinen ve tüketilmesi gereken meyvelerden biri olan 'Hünnap' meyvesinin faydalarını anlattı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği 4 ayrı uyuşturucu operasyonunda yakalanan 9 kişi de serbest bırakılırken, 6 gram metamfetamin ele geçirildi.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, yaşayan Türk bestecilerin eserlerini icra ederek müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.