9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de tekerinin bankete kaptırılması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı.

9 ay önce EĞİTİM

Bozüyük’te konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Ne yaparsanız yapın, iyi insan olun. İyi insan olmak bizim şu anda olmazsa olmazımız ve güven oluşturmak, sözü dinlenir insan olmak bir numaralı gündem maddemiz. Bunları başarınca girişimci de olursunuz, iş hayatında başarılı da olursunuz” dedi.

9 ay önce SİYASET

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer; “Hızlı tren garımızın Tepebaşı çıkışının yanında olan. Önünde bulunduğumuz otoparka bir süre önce asılan tabelada ‘Ankara Demirspor Eskişehir Tepebaşı Şubesi’ ibaresi ilgimizi çekti. Buraya Eskişehirlilerin verdiği paralar, Ankara’da bulunan TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Ankara Demirspor Kulübüne gitmektedir” dedi.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir’de Ticaret Borsası İlkokulu’nda öğretmenlik yapan Osman Sıtkı Mert, Dubai’de düzenlenen ödül töreninde ‘2023 Yılının En Başarılı Özel Eğitim Öğretmeni’ seçildi.

9 ay önce ASAYİŞ

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın’ın ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın’ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ile 2 erkek kardeşine açtığı davada oyuncu Nuri Alço tanık olarak dinlendi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de yabancı uyruklu şahısların sokak ortasındaki taşlı sopalı kavgası, cep telefonu kamerasına yansıdı.

9 ay önce EĞİTİM

Fransa Büyükelçiliği’nin proje çağrısı ile bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ile Mülteci Destek Derneği’nin (MUDEM) Kadın Hakları Projesi’nde 3. Faz 5. grup eğitimleri başladı. 

9 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldi.

9 ay önce EĞİTİM

‘Ahmet Sezer Ortaokulu Müzik Sınıfı’ ve ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı bugün gerçekleştirildi.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Öz İplik İş Sendikası İl Başkanı Yusuf Yalçın ile bir araya geldi.