9 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Günyüzü İlçe Başkanı İsa Akkaya ile bir araya geldi.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir’de geçtiğimiz yılın ilk 11 aylık döneminde 10 milyar TL’lik yeni yatırım için teşvik belgesi alındığını belirten Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, “Eskişehir’de 11 aylık dönemde yapılacak 190 yeni yatırım için 10,1 milyar TL’lik yatırım teşvik belgesi düzenlenmiş durumda. Yeni yapılacak yatırımların yüzde 60 imalat sanayi sektöründe gerçekleşecek” dedi.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için yarıyıl tatilinde birbirinden renkli atölyeler ile eğitim, eğlence ve tatili bir araya getirecek. 20 Ocak-4 Şubat tarihleri arasındaki sömestr döneminde gerçekleşecek atölyeler ile çocuklar çok özel bir deneyim yaşayacaklar.  

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) tarafından düzenlenen “31. Uğur Mumcu Anma ve Ödül Töreni” 27 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de gerçekleşecek.

9 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) yetkilileri tarafından 6 noktada 'Kış Ortası Su Kuşu Sayımı' yapıldı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir'deki gazi deneklerine iade-i ziyarette bulunarak yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

9 ay önce SİYASET

Okul binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Eylül ayında boşaltılan Eskişehir Anadolu Lisesi’nin (EAL) öğrencileri fiziki şartlar, ulaşım ve güvenlik sorunları nedeniyle mağdur olurken, öğrenci aileleri sorunların çözümü için seslerini duyurmaya çalışıyor.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Valiliği, 2023 yılında 479 milyon 466 bin 394 Dolar değerinde ihracat yapan Eskişehir Gümrük Müdürlüğü ile ilgili verileri paylaştı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir apartmanın önünde duran damacanaya asılı su parasının çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi’nin Kent & Kültür Söyleşileri devam ediyor. Şair Haydar Ergülen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen söyleşilerin bu ayki konuğu CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi olacak.