9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi tarafından çocuklar için gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ile çocuklar için yarıyıl tatilinde doğa dostu etkinlikler gerçekleştirilecek.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda farklı suçlardan aranması bulunan 42 şahıs yakalandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de sokak ortasında taşlı sopalı kavga eden ve olay yerinden kaçan yabancı uyruklu 3 şüpheli, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen, Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali, bu yıl 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek.

9 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024'ü ‘Emekliler Yılı’ ilan ederek açıkladığı emeklilere zam oranlarına emekliler isyan ederken, CHP Eskişehir Milletvekilleri TBMM’de düzenlediği basın toplantısı ile emeklilerin sesi oldu.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2024 yılına girilmesiyle birlikte sezon oyunlarına bir yenisini daha ekledi. Melih Cevdet Anday’ın “İçerdekiler” adlı dram türündeki oyunu önceki akşam seyirci ile buluştu.

9 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediyesi CHP Meclis Üyesi aday adayları için düzenlenen toplantıda belediye tarafından hayata geçirilen proje ve çalışmalar aktarıldı.

9 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesinde 84 yaşındaki bir hastanın kasığından iğneyle girilerek kalp keseciğindeki pıhtı atan açıklık kapatıldı. Operasyonu gerçekleştiren Kardiyoloji Uzmanı Doçent Dr. Özge Turgay Yıldırım, “Açık kalp ameliyatı yerine kasıktan iğne ile girerek hastamızı sağlığına kavuşturduk” dedi.

9 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İklim İzcileri programına katılan çocuklar izciliği ve doğayı öğrenmeye devam ediyor.

9 ay önce SİYASET

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki,  il ve ilçe başkan ve yöneticilerinden oluşan heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundular.