9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de tartışma yaşadığı emekli zabıta memurunu bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan şüpheli hakkında açıklanan mütalaada ‘Müebbet hapis’ cezası talep edildi.

9 ay önce SİYASET

ETO Başkanı Metin Güler üyelerin taleplerini ve sorunlarını CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’ye dosya olarak iletti.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tüm Yerel-Sen Başkanı Caner Özcan ile bir araya geldi. 

9 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Süllü, “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi vatandaşların KDV oranının yüzde 1’den 10’a yükseltilmesi, taksit ödemelerinde sabit ödemenin kaldırılması nedeniyle yaşadıkları mağduriyetleri ve verilen sözlerin tutulmamasının gerekçesini Meclis gündemine taşıdı. 

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ağaçların bakım ve budama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bitkilerin dinlenme mevsimi olan kış döneminde yapılan çalışmalar ile ağaçların sağlığı da korunuyor.

9 ay önce SPOR

Konya’da gerçekleşen Türkiye Genç Kızlar Grup Müsabakalarında mücadele eden Özel Çağdaş Okulları Genç Kız A Basketbol Takımı, Türkiye’deki en başarılı 32 takım arasına kalarak Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı. 

9 ay önce ÇEVRE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 2023 yılının en yüksek sıcaklığının 49,5 derece ile Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde, en düşük sıcaklığın ise eksi 36,8 derece ile Gümüşhane’nin Olucak köyü Karayayla mevkisinde ölçüldüğünü söyledi.

9 ay önce SPOR

TFF 3. Lig ekibi Anadolu Üniversitesi, Kasımpaşa alt yapısında yetişen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Anıl Özçelik'i renklerine bağladığını duyurdu.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda yakalanan ve organize suç örgütü çatısı altında tefecilik suçundan toplam 447 milyon 780 bin 624 TL değerinde mal varlığı bulunan 4 şahıstan 3’ü tutuklandı.

9 ay önce EĞİTİM

EAL için en uygun okulu ben buldum. ESOGÜ Meşelik Kampüsünün tam karşısında Capella Evlerinin yanında yeni yapılan ortaokul binası hem ulaşım, hem güvenlik hem de fiziki açıdan EAL öğrencileri için çok uygun. EAL 23 derslikte eğitim faaliyetini sürdürüyordu. Ortaokul binası 24 derslikli.