9 ay önce SİYASET

AK Parti’de 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adayları açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hakan Tütüncü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ oldu.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Final Sınavları sebebiyle tramvay ve otobüslerin çalışma saatlerinde değişikliğe gidildiğini açıkladı.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi’nin, Başkan Ahmet Ataç’ın talimatı ile üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti “Gel beraber olsun” sloganı ile eğitim süresince devam ediyor. Öğrenciler, uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletiyor.

9 ay önce SPOR

Özel Çağdaş Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi ve Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Hanife Erkan, 2024 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası için hazırlanan U16 Yıldız Kız Milli Takımına davet edildi. Eskişehir’i milli takımda temsil edecek olan lise öğrencisi, U16 Yıldız Kız Milli Takımı ile 26-31 Ocak tarihleri arasında Kocaeli’nde kampa girerek çalışmalara başlayacak.

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan "Her Yenidoğana Bir Fidan" protokolü çerçevesinde bugüne kadar toplamda 22 bin fidan dikildi.

9 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi tarafından Belde Evi kursiyerlerine ‘Kadın Sağlığı Semineri’ verildi.

9 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğüne bağlı Aile Danışma Birimi tarafından düzenlenen Mutluluk Atölyesi, katılım belgelerinin verildiği törenle tamamlandı.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de takip mesafesini korumadan seyir halinde olan bir kamyonun çarpması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrilen kamyonetin sürücüsü yaralandı.

9 ay önce BÖLGE

Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, hayırlı olsun için gelenleri ağırlıyor.