9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, göreve yeni seçilen Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ile yönetimlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

9 ay önce SPOR

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü Kayak sporcuları, Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Alp disiplini eleme yarışlarından büyük başarı ile döndü.

9 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Keskin'i ziyaret etti. Kalabalık bir coşkuyla karşılanan Ünlüce, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

9 ay önce EĞİTİM

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçede eğitim gören ilkokul öğrencilerine karne dağıtarak, onların yarı yıl tatili sevinçlerine ortak oldu.

9 ay önce EĞİTİM

Odunpazarı ilçesi Şehit Onur İlkhan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı  Salih Altun, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sinan Aydın, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz öğrencilere karnelerini dağıtarak heyecanlarına ortak oldular.

9 ay önce ASAYİŞ

İnterpol tarafından ‘Kırmızı’ bülten ile aranan ve Eskişehir’ de düzenlenen operasyonda yakalanan DEAŞ terör örgütü üyesi adliyeye sevk edildi.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy Şehit Jandarma Er Mustafa Türker'in ailesini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

9 ay önce GÜNDEM

Eski Eskişehir Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Savaş M. Özaydemir’in eşi Aynur Özaydemir’in son yolculuğuna uğurlandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ terör örgütü üyesi Eskişehir’de yakalandı.

9 ay önce YAŞAM

Hayatın koşuşturmacası içinde, zaman adeta bir hırsız gibi hızla ilerliyor. Gün geçtikçe, çocukluğumuzun masumiyeti kayboluyor ve büyüme süreci, zamanla yarışır hale geliyor. Peki, gerçekten bu acele niye? Neden çocuklar, çocukluklarından bu kadar çabuk uzaklaşıyor?