9 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile ziyaret ettiği Seyitgazi ilçesinde davul ve zurnanın eşlik ettiği coşkulu bir kutlamayla karşılandı.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası ile Çocuk ve Gençlik Korosu,  Yeni Yıl Konseri ile izleyicileri mest etti.  Başkan Ataç, “Eskişehir neden farklı? Çünkü bu tip sanat aktiviteleri Eskişehir’i Eskişehir yapıyor. İşte bu sizin eseriniz” dedi.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’deki konserde sahne almak üzere şehre gelen ünlü soprano Sunah Moon ile beraberindeki akademisyen ve sanatçıların da aralarında bulunduğu Güney Kore heyeti Başkan Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. 

9 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Ahbaplar Grubunun konuğu oldu.

9 ay önce YAŞAM

Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü (GTHK) "Renklensin Okullar’’ projesi kapsamında Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Çocuk Kan Alma biriminin duvarlarına çocuklar için tasarım yaparak boyadılar.

9 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, beraberinde CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP  İl Gençlik Kolları, Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Ali Sefa Şen ile birlikte Yunus Emre Halk Çarşısı'nı ziyaret etti.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince uyuşturucu madde ticaretinin engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 7 şüpheli yakalandı.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Ahbaplar Platformu Onursal Başkanı Ali Eldem ile bir araya geldi.

9 ay önce SİYASET

Eskişehirliler ‘ölüm yollarının’ yapımı başta olmak üzere AKP’nin yıllardır şehre verdiği vaatlerin yerine getirilmesini beklerken, verilen müjdeler yine sözde kaldı. 2024 Yatırım Programı’nda Eskişehir bu yılda payına düşeni alamadı. CHP’li Utku Çakırözer, Eskişehir’in kanayan yaralarından ‘ölüm yollarının’ yapımı için 2024 yılı yatırım programına  yeterli bütçenin konulmamasına tepki gösterdi.

9 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Sandık Görevlileri Buluşması'nda seçimlerde sandıklara sahip çıkan partililerle bir araya geldi. Buluşmada söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, birlikte seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundular.