9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de husumetli 2 şahıs arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu çıkan silahlı kavgada, 1 kişi yaralandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Yola bırakılan 20’ye yakın tavşanı yakalama operasyonu

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Eskişehir’de 2023-2024 tiyatro sezonunda sahnelemeye başladığı, beğeni ile izlenen “Düdüklüde Kıymalı Bamya” ve “Ayak Bacak Fabrikası” adlı yeni oyunlarını İstanbul Devlet Tiyatrosu bünyesinde İstanbullu tiyatro severler için sahneleyecek. 

9 ay önce BÖLGE

Bilecik Osmaneli İlçesinde geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan özel anaokulu sahibi son yolculuğuna sevenlerinin dua ve gözyaşları arasında uğurlandı.

9 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Keskin’de vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç Buluşmada, “Bizim arkamızda halkımız var. Eskişehir halkı satılmaz, satın alınamaz” dedi.

9 ay önce ASAYİŞ

İnterpol tarafından ‘Kırmızı’ bülten ile aranan ve Eskişehir’ de düzenlenen operasyonda yakalanan DEAŞ terör örgütü üyesi, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından camilerde Cuma namazı çıkışında, şehitlerimiz anısına pilav, ayran ve helva dağıtımı gerçekleştirildi. 

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, şehit yakınları, gaziler ve yaklaşık bin Belde Evi kursiyeri ile birlikte Eskişehir Hava Şehitliğini ziyaret ederek dua etti ve mevlit programına katıldı. Başkan Ataç, “Allah dualarımızı kabul etsin. Bu vatan için çok mücadele edildi, büyük fedakarlıklar yapıldı. Cumhuriyet kolay kurulmadı, düşmandan kolay temizlenmedi. Bizler de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan bu vatana sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Alp, Odunpazarı'ndaki Perşembe Pazarını gezerek, esnaf ve halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

9 ay önce SİYASET

Eskişehir’deki 1. Hava İkmal Fabrikası’nda çalışan Harb-İş üyesi işçiler seyyanen zam ile mesleki ve özlük haklarının iyileştirilmesi için başlattıkları eylemleri sürdürürken CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer sendikayı ziyaret ederek işçilere destek verdi.