9 ay önce ASAYİŞ

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 18 kişi yaralandı. Kaza, Gediz-Kütahya kara yolunun 10. kilometresinde meydana geldi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alarak ağır yaralanan Fatih Bayar hayatını kaybetti.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Mobilya Kümesi Üyeleri, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı, IIFF-İstanbul Mobilya Fuarına katılıyor. 23 Ocak’ta İstanbul’da başlayacak fuarda Eskişehirli mobilyacılar 20 milyon dolarlık bir iş hacmi oluşturmayı hedefledi.

9 ay önce GÜNDEM

29 Ekim Kadınları Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen 'Kadın Adaylara Eğitim Programı'nda konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen kadınların yönetimlerde yer almasının önemine dikkat çekerek, “Kadın elinin değdiği yer cennet olur.” dedi.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi öncülüğünde düzenlenen “Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi” ile katılımcı gençler, ürün fotoğrafçılığının inceliklerini öğrendi.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türk-Kore Kültür İletişim Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Kore Milli Kıyafetler Sergisi” görkemli bir törenle açıldı. Açılışta konuşan Başkan Büyükerşen, bu özel serginin Türkiye ve Güney Kore halklarının daha fazla yakınlaşmasına büyük katkı sunacağını belirtti.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen “Piyanoya İlk Adım” eğitimine katılan öğrenciler, verdikleri “Yeni Yıl Piyano Konseri” ile ailelerinden tam not aldı.

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Büyük Park içerisinde yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik personelden bilgi aldı.

9 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde havaların yağışlı olacağı öngörülürken, hava sıcaklığının 10 ila 12 derece düşerek hissedilir şekilde azalması bekleniyor.

9 ay önce ÇEVRE

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Can Ayday, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinin zeminin çok sağlam olduğuna değinirken, “Eskişehir’de deprem açısından şanslı ilçelerden bir tanesi Sivrihisar’dır” dedi.