9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ve yönetimlerini ziyaret ederek başarılar diledi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, eğitim öğretim yılının ilk döneminde okul servis araçlarına yönelik denetimleri ile ilgili bilgileri paylaştı.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ara tatilde çocuklar ve ebeveynleri bir araya getirdiği  “2. Büyükşehir Ebeveyn ve Çocuk Oyunları” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğin ikinci gününde ise çocuklar ve ebeveynleri Bilim Deney Merkezi, Sabancı Uzay Evi ve Eti Su Altı Dünyası’nı gezdiler.

9 ay önce SİYASET

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, 71 Evler Mahallesi'ni ziyaret ederek pazar alışverişi yapan hemşehrileriyle buluştu. Ziyaret sırasında, yüksek enflasyonun neden olduğu ekonomik zorlukları ele alan Ünlüce, mahalle sakinleriyle dertleşti.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklar için sömestir hediyesi olarak düzenlediği “Keloğlan Masalları” ve “Kraliçe Kuşun Peşinde” adlı çocuk oyunlarını 4 yaş ve üzeri bin 300 çocuk izledi.  

9 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir milletvekilleri Ayşen Gürcan ve Fatih Dönmez, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve beraberindeki heyet Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti. 

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Koreli ünlü şan sanatçısı Sunah Moon Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Sarayı’nda verdiği resitalde dinleyicileri sesiyle adeta büyüledi.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Yeni Yıl Konseri ile Eskişehirlilerin karşısına çıktı. Konsere katılan Başkan Ataç, “İşte Sanattan anlayan bir halkın olması o şehri farklı bir noktaya getiriyor. Eskişehir’imizin de farkı bu” dedi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de boş olan apart dairesine müşteriyle birlikte giden Ramazan Coşar, evde tanımadığı birinin konakladığını gördü. Dairenin işletmecisi, kaçak kalan şahsa evini temizletti, durumu polise ihbar etti.

9 ay önce SİYASET

İYİ Parti Eski Han İlçe Başkanı Fevzi Akpınar'ın oğlunu işe sokmak için AK Parti'ye geçtiği iddia edildi.