9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Oyuncu kadrosu, hikayesi ve sahne tasarımıyla dikkat çeken Timsah Ateşi isimli tiyatro oyunu, 2 Şubat Cuma akşamı saat 20:00’de, Vehbi Koç Kongre Merkezi ayrıcalığıyla Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak.

9 ay önce GÜNDEM

Avrupa Gençlik Forumu tarafından verilen Avrupa Gençlik Başkenti unvanı için Eskişehir’in 2027 adaylık başvuru çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in katıldığı törenle iş birliği protokolü imzalandı.

9 ay önce ÇEVRE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Çelik’i ağırlayan Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, çevreci yatırımlara dikkat çekti.  Büyüyen ve gelişen Eskişehir OSB olarak çevre konusunda en hassas bölgelerden biri olduklarını aktaran Başkan Küpeli, çevreye ve yeşile verdikleri önemi sürekli geliştirdiklerini belirtti.

9 ay önce EĞİTİM

Resmi olarak 23 Ocak 1995’ te kurulan eğitim ve bilim emekçilerinin, dayanışmacı ve mücadeleci sendikası Eğitim Sen 29. mücadele yaşını kutluyor.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) tarafından düzenlenen “31. Uğur Mumcu Anma ve Ödül Töreni” 27 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de gerçekleşecek.

9 ay önce SİYASET

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, 4 yeni iş ve hizmet aracının ilçe vatandaşlarının hizmetine sunulduğu müjdesini verdi.

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de evinde eşi ve oğlu tarafından ölü bulunan 72 yaşındaki kadını darp ederek öldürdüğü gerekçesiyle yakalanarak gözaltına alınan hasta nakil ambulansı şoförü Mehmet U., adliyeye sevk edildi.

9 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetimi, yeni üyeleri ile bir araya gelerek tanışma ve istişare toplantılarının ilkini gerçekleştirdi. ESO Mümtaz Zeytinoğlu Salonunda yapılan toplantıda ESO’ya yeni üyelere Oda’nın görevleri ve faaliyetleri, vizyon programları ile sürdürdüğü projeler hakkında bilgi verildi.

9 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB)Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. 

9 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de eğlence mekânı çıkışında karşılaştığı husumetlisine silahla ateş eden ve olay yerinden kaçan şüpheli yakalandı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.