9 ay önce SİYASET

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, ETO’yu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nun düzenlediği “Şatoda Müzik” etkinlikleri kapsamında aynı gün içerisinde iki Oda Müziği Konseri müzikseverler ile buluştu.

9 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler ile bir araya geldi. Kurul, 2023 yılında yaptıkları çalışmaların raporunu Başkan Ataç’a sundu.  

9 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ayşe Ünlüce, bugün Halk Tv'deki programı sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

9 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, "Bilimin Işığında Adaletle Devam!" sloganıyla düzenlenen buluşmada, kadın muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda keyifli bir sohbet gerçekleştiren Ünlüce, muhtarlarımızın halkımızla arasındaki köprü görevini önemsediğini ve bu destekçilerle iletişimini güçlendirmeyi amaçladığını ifade etti.

9 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, uzun yıllardır muhtarlık görevini yürüten Akcami mahalle muhtarı Kemal Mandal ve Gültepe mahalle muhtarı Ali Al’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

9 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi Belde Evi sakinleri, belediye çalışmalarının tanıtıldığı hizmet turları ile merkezleri ve çalışmaları yerinde görüyor. Projeler hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlar, Başkan Ataç’a teşekkür ediyor.

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Gençlik Merkezi gönüllülerinden oluşan Gençlik Korosu, Alpu’dan sonra Han ilçesinde sahne aldığı “Gençlerle Türkülere Yolculuk” konserinde ilçe sakinlerine türkü ziyafeti sundu.

9 ay önce SİYASET

Utku Çakırözer, “Evi, bahçesi, tarlası vakıf arazisi üzerinde olan binlerce köylümüze çıkarılan kira faturası yüzde bin evet yüzde bin artırıldı! 3 bin liralık bedel 30 bin liraya çıkarıldı. Bu yapılan ahlaksızlıktır, vicdansızlıktır. Hayat pahalılığının, zamların sorumlusu bu halk, Eskişehir köylüsü değildir. Beceriksizliğinizin bedelini halka yüklemekten vazgeçin” dedi.

9 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği atölye çalışmaları ile çocuklar yarıyıl tatilini doğa dostu etkinliklerle geçiriyor.